LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Viessmann Pasaules kausa izcīņa turpināsies Kanādā

2. Viessmann Pasaules kausa posms 30. novembrī un 1. decembrī norisināsies Vistlerā, Kanādā, uz kurieni sportisti devās nedēļas sākumā pēc pirmā posma Austrijā.


Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase uz Ziemeļameriku nav devusies pilnā sastāvā. Divvietīgā ekipāža ar Oskaru Gudramoviču/Pēteri Kalniņu, kā arī Artūrs Dārznieks visu decembri turpinās trenēties Eiropā, kamēr pārējie sportisti startēs arī nākamajos divos Viessmann Pasaules kausa posmos Kalgarī un Leikplesidā.


Nāciju kausā, kas pēc Latvijas laika norisināsies agrā piektdienas, 30. novembra, rītā, startēs Ulla Zirne un Riks Kristens Rozītis, bet pārējie sportisti jau ir nodrošinājuši starta vietu 2. Viessmann Pasaules kausa posmā.


Pēc pirmā Viessmann Pasaules kausa posma un pirmā BMW sprinta Pasaules kausa posma līdera godā kopvērtējumā vīru konkurencē ir austrietis Volgangs Kindls, bet divvietīgo ekipāžu konkurencē viņa tautieši Tomas Stois/Lorenzs Kollers, bet dalītā piektajā vietā ir divas Latvijas ekipāžas – brāļi Andris un Juris Šici un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs. Dāmu konkurencē pārliecinoša līdere ir vāciete Natālija Geisenbergere, bet labākā starp latvietēm ir Kendija Aparjode, kura ieņem 10. vietu. Vīru konkurencē kopvērtējumā visaugstāk atrodams Inārs Kivlenieks – 20. vietā.


Vistlerā norisināsies individuālās sacensības, kā arī 1. Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posms kopā ar BMW.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki piektdien, 30. novembrī, būs no 23:55 līdz 5:30 1. decembra rītā pēc Latvijas laika (atkārtojumu būs iespējams vērot sestdien pa dienu), kad uz starta stāsies vīrieši un divnieku ekipāžas, bet sestdien, 1. decembrī, no 19:35 līdz pusnaktij pēc Latvijas laika norisināsies dāmu sacensības un komandu stafete.

2018.11.29. 4604
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK